Lav en stor portion marinade, den kan holde sig frisk længe på køl
2 spsk. honning
2½ spsk Moscovado-sukker
5 spsk HP-sauce
10 dråber chilisauce
3 spsk engelsk sauce
3 spsk sherryeddike
1 fed hvidløg
1 hakket skalotteløg
4 dl tomatpuré
5 spsk ketchup
saften af ½ citron
1 dl vindruekerneolie
1,5 dl smeltet fedt fra røget spæk
salt og peber
Et svinebryst på cirka 3 kg tilberedes i bradepande med urter og krydderier under låg i 12 timer ved 80°C.
Herefter afkøles det i lagen under pres.
Det afkølede svinebryst skæres i skiver på ½ cm tykkelse og marineres, gerne et par timer i BBQ-saucen.
De tages op ved hjælp af en pincet og lægges på grillen med den sauce, der hænger ved, og grilles på begge sider, men pas på, at det ikke brænder.
--