Logo

Svinebryst og BBQ sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommer (eller næsten) så frem med den - den gemte - og på med kødet og saucen, Yes

Lav en stor portion marinade, den kan holde sig frisk længe på køl

 

2 spsk. honning

2½ spsk Moscovado-sukker

5 spsk HP-sauce

10 dråber chilisauce

3 spsk engelsk sauce

3 spsk sherryeddike

1 fed hvidløg

1 hakket skalotteløg

4 dl tomatpuré

5 spsk ketchup

saften af ½ citron

1 dl vindruekerneolie

1,5 dl smeltet fedt fra røget spæk

salt og peber

 

Et svinebryst på cirka 3 kg tilberedes i bradepande med urter og krydderier under låg i 12 timer ved 80°C.

Herefter afkøles det i lagen under pres.

Det afkølede svinebryst skæres i skiver på ½ cm tykkelse og marineres, gerne et par timer i BBQ-saucen.

De tages op ved hjælp af en pincet og lægges på grillen med den sauce, der hænger ved, og grilles på begge sider, men pas på, at det ikke brænder.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her