Hvem vil have kød, når man kan få noget, der smager så godt? Kom nu i gang og lad os få lavet nogle quesadillas.
Til 4 personer
225 g Cheddar, groft revet
3-4 grønne chilier, renset for kerner og finthakket
4 tomater, flåede, renset for kerner og skåret i tern
6 forårsløg, uden rod og skåret i skiver
50 g pinjekerner, ristede
4 spsk hakket frisk koriander
12 x 20 cm bløde hvedetortillas
Bland Cheddaren med chilier, tomater i tern, forårsløg, pinjekerner og koriander.
Hæld noget af blandingen i en stribe langs den ene side af hver tortilla og rul dem forsigtigt sammen.
Læg 3 ruller i midten af 4 store firkanter ekstra tykt folie ved siden af hinanden.
Fold siderne sammen foroven og fold og klem kanterne sammen for at lave tætte pakker.
Læg pakkerne i den ene side af en mellemvarm grill og grill dem i 10 minutter, idet de vendes regelmæssigt, til de er varmet igennem og til osten er smeltet.
Pak dem op og spis dem med det samme.