Logo

Specier s

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 60 stk

100 g smør
125 g hvedemel (4 dl)
40 g flormelis (¾ dl)
25 g hasselnødder eller mandler (2 dl)

Skær koldt smør i mindre stykker og smuldr det i hvedemel, evt. i en foodprocessor. Tilsæt sigtet flormelis og evt. Fint hakkede nødder. Saml dejen uden at ælte. Form dejen til 1 pølse med diameter til den ønskede kagestørrelse. Pak dem ind i plastfilm og sæt den i køleskabet 1 time. Skær dejen i tynde skiver. Læg kagerne på bageplade med bagepapir. Bag dem øverst i ovnen ved 200°c til de er svagt lysebrune, ca. 6 min. Afkøles på rist. Kagerne opbevares i lufttæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her