Logo

Nøddelagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkager

250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
2 ½ dl piskefløde
75 g nougat
1 dl hasselnødder

Æg og sukker piskes godt, de øvrige ingredienser vendes i. Dejen fordeles i 2 springforme, drysses med 1 dl grofthakkede hasselnødder. Bages ved 180 gr. i 25 min. Fløden piskes, nougaten smeltes og blandes sammen. Efter afkøling lægges kagen sammen med flødeskum og nougat.
Fryseegnet, smager bedst kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her