3 lagkagebunde
Fyld:
25 g lys overtrækschokolade
2 dl piskefløde
4 spsk orangemarmelade
1 spsk orangelikør eller saft (ikke nødvendigt)
2 blade husblas
1 tsk vaniljesukker
25 g flormelis
100 g blendede hasselnødder
Pynt:
100 g piskefløde
1 spsk flormelis
12 hasselnødder
4 skiver appelsin (kandiserede eller ej)
Smelt overtrækschokoladen i et varmt vandbad eller i mikrobølgeovn.
Rør 2 spsk piskefløde i (ikke pisket) og pensl den nederste bund med dette.
Varm orangemarmeladen sammen med orangelikøren og smør det på den anden bund.
Men læg de 2 smurte bunde hver for sig.
Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk resten af piskefløden stiv med vaniljesukker og flormelis.
Varm den knap afdryppede husblas op ved svag varme til den smelter og vend det forsigtigt i flødeskummet.
Vend også nødderne forsigtigt i.
Stil flødeskummet i køleskabet i ca 10 min.
Bred halvdelen ud over bunden med chokolade.
Læg den anden bund ovenpå og bred resten af nøddeflødeskummet ud på den.
Læg den sidste bund øverst.
Pisk flødeskummet stiv sammen med flormelisen (til pynten).
Dæk lagkagens top og sider med flødeskum.
Kom resten af flødeskummet i en sprøjtepose og dekorer kagen. Pynt med hele nødder og de 4 appelsinskiver.
Pr stykke: 415 kcal/1740kJ, 7 g protein, 24 g fedt, 38 g kulhydrat.