Logo

Dessertkage med dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 æg

200 g sukker

100 g mørk chokolade

2 dl grofthakkede dadler

60 g hvedemel

1 tsk bagepulver

Fyld:

1 dl æblemos

2 ½ dl piskefløde

høvlet chokolade og valnøddekerner

 

Pisk æg og sukker godt sammen.

Hak cho­koladen groft og bland den med dadlerne.

Vend begge dele sammen i melet med bag­epulveret.

Fordel dejen i to lagkageforme og bag dem ved 200°C i ca. 15 min.

Pisk fløden til skum og fordel æblemosen mellem bundene og kom halvdelen af flødeskummet på over øverste bund.

Drys med høvlet chokolade og valnøddekerner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her