5 dl vand
25 g gær
2 spsk olie
1 dl hvedeklid
9 dl grahamsmel
4 dl hvedemel
1 tsk salt
yoghurt
½ dl sesamfrø
Lun vandet, til det er knap håndvarmt
Smuldr gæren i dejfadet.
Hæld lidt af vandet ved og rør rundt, til gæren er opløst.
Tilsæt resten af vandet samt olie, klid og grahamsmel.
Ælt dejen smidig. Lad den hæve 1-2 timer.
Ælt dejen og tilsæt størstedelen af hvedemelet og saltet.
Lad dejen hvile 30 min.
Ælt den på bagebordet.
Form den til små, glatte, ovale boller.
Sæt dem på en bageplade dækket med bagepapir. Hæver til knap dobbelt størrelse eller i ca. 30 mm.
Pensles med yoghurt og drysses rigeligt med sesamfrø.
Bag bollerne midt i ovnen ved 225ºC i ca. 12 min.