Logo

Chokoladeglasur, blank

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne nemmeglasur af blandt andet chokolade, smør og mælk til kager hvor en helt glat, blank overflade ønskes, for eksempel lagkager eller lignende.

 

2 spsk kakao
60 g smør
50 g sukker
1 dl mælk
100 g fin mørkt chokolade
 
Hak chokoladen.
Giv mælk, sukker og smør et opkog og sigt kakaoen i.
Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade.
Lad den stå i 5 minutter.
Pisk så glasuren godt sammen.
Glasuren er smørbar, når den er afkølet.
Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde
med.
 
Tips: Blank chokoladeglasur egner sig til kager, hvor en helt glat, blank
overflade ønskes, fx. lagkager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (48 stemmer)
Siden er blevet set 76.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1280926-11-2019 23:26:19 Bente
Jeg vil lige spøge om hvor stor en kage chokoladeglasuren kan dække ?

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her