500 g honning
250 g sukker
125 g smør eller margarine
2 æg
30 g sukat
30 g pomeransskal
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt nelliker
1 kg hvedemel
1 ½ spsk bagepulver
Desuden:
200 g overtrækschokolade
20 g palmin
Smelt honning, sukker og smør i en gryde.
Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle lidt.
Pisk de hele æg i.
Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom det i dejen med krydderierne.
Sigt melet med bagepulver og hæld det i dejen, der æltes godt sammen.
Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik den ud med en lille hjerteform.
Sæt kagerne på bageplade og bag dem i en varm ovn ved 220ºC i ca. 15 min.
Lad hjerterne afkøle på en bagerist.
Smelt chokolade og palmin over vandbad.
Hæld chokoladeglasuren over hjerterne og lad dem afkøle helt.
Hjerterne må ikke lægges i kasser, før chokoladen er helt tør.
De skal opbevares køligt.