Logo

Kærnemælkshorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
250 g smør
1 dl kærnemælk
25 g gær
æg til pensling
evt. sukker

Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i lidt af kærnemælken, hvorefter alt blandes og æltes godt.
Dejen skal hvile ca 30 minutter, så udrulles den i 2 runde plader, der hver skæres i 12 trekanter.

De rulles fra den brede ende til små horn, der sættes på en smurt plade.
Her efterhæver de et lunt sted 30-40 minutter.
Pensles med æg og bager ca 15 minutter ved stærk varme 225ºC.

Bagt sådan kan hornene flækkes og spises med smør, men de kan også drysses med sukker efter penslingen og spises som almindelige kaffehorn.
De er meget lette

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her