2 dl lunken vand
1 tsk salt
25 g gær
2 spsk olie
100 g pastamel (durumhvede)
ca. 350 g hvedemel
2 spsk tomatpuré
1 fed presset hvidløg
2 spsk olivenolie
½ tsk mild paprika
2 tsk tørret rosmarin
Opløs gæren i vandet, og rør salt og olie i.
Rør først pastamelet i, og ælt så hvedemelet i, til konsistensen er smidig.
Hæver tildækket ½ time.
Ælt dejen igennem, og del den i 4.
Rul hvert stykke ud til 1 cm tyk cirkel.
Efterhæv på pladen med et opvredet viskestykke over i 20 min.
Rør tomatpuré, hvidløg og paprika sammen.
Tryk fordybninger i brødene med knoerne, og smør blandingen ovenpå.
Dryp med olie, og drys med rosmarin.
Bag brødene midt i ovnen ca. 20 min ved 200°.
Afkøles på rist. Kan fryses.