Logo

Chokoladebidder med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g smør
225 g sukker
2 æg
75 g hvedemel
1 ½ tsk vaniljesukker
40 g hasselnødder
Glasur:
200 g flormelis
½ dl spilkogende vand
Pynt:
40 g hasselnødder

Smør og sukker røres let og luftigt, og æggene røres i ét ad gangen. Bland hvedemel, kakao og vaniljesukker med de hakkede nødder og rør det godt rundt i dejen.
Smør en lille bradepande (15x20cm) og bred dejen ud heri.
Bag kagen på næstnederste rille ved 175°C i ca 25 min.
Lad kagen køle lidt af inden den tages ud af formen for at afkøle på en bagerist.
Skær kagen i passende stykker og overtræk den med glasuren.
Pynt med hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her