Logo

Chokoladebiscuit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 dl mandler
4 dl flormelis
2 æggehvider
125 g mørk chokolade
Smørcreme:
100 g smør
ca 1 dl flormelis
1 æggeblomme
2 spsk kakao
½ tsk pulverkaffe

Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelbalndingen.
Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer.
Bages ved 200°C på midterste rille i ca 10 min, til de er blevet lysebrune.
Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er kolde.
Lad dem køle helt på en rist.
Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen.
Læg cremen i små toppe på mandelkagerne.
Smelt chokoladen i vandbad over svag varme.
Dyp kagerne i chokoladen eller hæld den forsigtigt over.
Lad kagerne blive kolde inden de serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her