Logo

Butterdejsbund med sveske og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rå butterdej, kan købes hos bageren eller fra dybfrost

Rul dejene ud på ca. 3 mm og lav bunden efter eget ønske rund eller firkantet.
Lav to bunde.
Bages ved 220°C ca. 15-18 minut­ter
Der kommes en god sveskemarmelade på bunden, derefter flødeskum og så låget, som sigtes med flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her