Logo

Butterdejspakker med æg og flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 plader frossen butterdej
3 hårdkogte æg
2 spsk klippet dild
2 spsk klippet purløg
½ dl cremefraiche
100 g flødeost
1 tsk karry
½ tsk salt
1 æg til pensling

Tø butterdejspladerne.
Rul hver plade ud til en størrelse på ca. 25x20 cm og del dem i 2.
Rør flødeosten blød med cremefraiche.
Tilsæt karry, salt og krydderurterne.
Hak æggene meget fint og bland dem i.
Fordel fyldet på de 8 plader.
Fold dejen til en trekant omkring fyldet og tryk kanterne sammen med en gaffel.
Pakkerne pensles med æg, bages ved 200° i ca. 15-20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her