Logo

Tzatziki 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter yoghurt naturel
3 fed hvidløg - presset gennem hvidløgspresser
1 agurk
olivenolie
1 spsk tørret mynte
1 tsk paprika
salt og peber

Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer
Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter
Herefter skylles den og al væden vrides af
Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk
Tzazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres
Serveres som tilbehør fx Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her