4 blade husblas
½ liter ymer
reven skal af 1 appelsin
4-5 spsk sukker
21/2 dl piskefløde
250 g brombær
1-2 spsk sukker
ca. 15 makroner
portvin eller sherry
brombær til pynt
Udblød husblassen i koldt vand.
Bland ymer med reven appelsinskal.
Smag til med sukker.
Pisk fløden til skum.
Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad husblassen blive håndvarm og rør den i en tynd stråle i
ymerblandingen.
Vend flødeskummet i ymerblandingen, når den begynder at stivne.
Læg et lag makroner i bunden af en skål, dryp med portvin eller sherry,
herover lægges halvdelen af brombærrene og halvdelen af ymercremen.
Læg resten af makroner og brombær på og dæk med resten af
ymercremen.
Stil desserten koldt for at stivne.
Pynt med friske brombær ved serveringen.