500 g jordbær
½ dl vand
4 spsk sukker
2 tsk Maizena
1 spsk vand
2 dl løse ris
3 dl vand
½ liter ymer/ylette
5 spsk sukker
½ stang vanilje
¼ liter piskefløde
pynt med jordbær
Kom jordbærrene i en gryde med vand og sukker. Bring dem i kog.
Rør en jævning af Maizena og vand og jævn jordbærrene.
Lad dem koge et par min.
Hæld dem op i en serveringsskål og stil dem til afkøling.
Kog risene i vand (uden salt) ifølge emballagen og afkøl dem.
Det er meget vigtigt at risene er kolde når det skal blandes med mejeri
produkter.
Smag ymeren til med sukker og vanilje og bland risene i.
Pisk fløden stiv.
Vend forsigtigt flødeskummet i ymerblandingen og hæld denne over
jordbærrene.
Stil desserten koldt.
Pynt ved serveringen med jordbær.