Logo

Kanel-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 pasteuriserede æggeblommer 
130 g sukker 
2 tsk stødt kanel
5 pasteuriserede æggehvider
3 ½ dl piskefløde
 
Pisk æggeblommer, sukker og kanel luftigt og skummende
Vend flødeskummet i æggesnapsen og sæt isen ind i fryseren 1 time
Rør jævnligt i isen
Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i isen og sæt den tilbage i
fryseren
Rør et par gange i isen.


Energi 1770kj, protein 8%, kulhydrat 27%, fedt 65%.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1362110-03-2023 12:05:54 Mette F.
Fødevarestyrelsen anbefaler, at man ikke spiser for meget kanel, da det i store mængder kan være skadeligt pga. kumarinindholdet. Lev med det, med mindre du har spist for meget kanel. (makrel emoji)

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her