Logo

Tzatziki 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne yoghurtdip med agurk stammer fra Grækenland. Den er frisk og lækker og smager godt til krydrede og stærke retter, men kan også bruges som dip til brød.

1 stor agurk
4 dl yoghurt naturel
2 spsk god olivenolie
1 tsk salt
peber
2-3 fed knust hvidløg
evt. 1 spsk citronsaft

Riv agurken groft på et rivejern, og lad den dryppe af. Imens drypper yoghurten af i et kaffefilter. Bland agurk og yoghurt, når yoghurten har fået en fast konsistens. Rør de knuste fed hvidløg ud i 2 spsk olivenolie, smag til med salt og peber, evt. citronsaft, og rør olien ud i agurkeblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her