Logo

Tzatziki 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl fromage blanc
2 fed hakkede hvidløg
1 stk stor agurk

Fromagen stilles til afdrypning i et kaffefilter eller et klæde i ca. ½ t.
Agurken rives groft på et råkostjern groft revet eller i en foodprocessor, dryppes af.
Hak hvidløget fint og bland ingredienserne sammen i en lille skål.
Tzatziki er bedst hvis den får lov at trække, smager dog himmelsk selv om den bliver serveret med det samme…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her