4 modne bøftomater
Salsa:
2 modne avocadoer
saft af ½ citron
3 forårsløg
1 rød chili
2 fed hvidløg
½ tsk stødt koriander
1 spsk . olivenolie
½ bundt purløg
Dressing:
1 spsk flormelis
½ tsk kogende vand
1 tsk citronsaft
½ tsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
Tilbehør: brød
Skær avocadoen i små stykker og dryp med citron.
Skær forårsløg i ringe, hak chilien fint og bland ingredienserne i en skål.
Pres hvidløget og tilsæt det sammen med koriander, olie, klippet purløg,
salt og peber.
Rør avocadosalsaen godt sammen. Mos gerne avocadostykkerne lidt ud.
Til dressingen røres flormelis med kogende vand, citronsaft og sennep.
Olien tilsættes mens der piskes.
Skær tomaterne i skiver og anret dem på tallerkener sammen med
avocadosalsaen.
Hæld dressingen over tomaterne og server.