Logo

Kålsalat med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lidt kål, meget salat - som tilbehør.

1 hvidkålshoved (1 kg),
salt
2 røde peberfrugter
1 stort bundt persille
5-6 spsk hvidvinseddike
friskkværnet peber
5-6 spsk solsikkeolie

Fjern de yderste kedelige blade fra hvidkålen.
Del kålhovedet i fire, skær stokken væk fra hvert stykke.
Riv kålen i strimler på et råkostjern.
Hæld den i en salatskål, krydr med salt og ælt den igennem med hånden på den måde bliver kålen blødere, samtidig med at den forbliver sprød.
Skyl peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
Skyl persillen og hak den fint. Bland begge dele med kålen.
Rør peber med eddike og hæld olien langsomt i under omrøring.
Hæld det over salaten, rør rundt og lad det trække.
Smag til og server sammen med søndagsstegen, frikadellerne eller...
Kj pr. portion: 480

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her