Logo

Vildtsalat med blegselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g stegt vildtkød
1 blegselleri
200 g champignoner fra dåse
3 skalotteløg
4 spsk sherryeddike
3 spsk valnøddeolie
1 tsk salt
friskmalet peber
1 spsk friskhakket estragon
150 g blå vindruer
2 appelsiner

Kødet skæres i ½ cm tykke skiver og derefter i ½ cm brede strimler. Sellerien skæres i 1 cm store stykker.
Champignon skæres i mindre stykker.
Løgene hakkes.
Kød, selleri, champignon og løg smages til med eddike, olie, salt, peber og estragon.
Druerne halveres og udkernes.
Appelsinerne skæres over på tværs, frugtkødet tages ud og skæres i tern.
Kanten af appelsinskallerne skæres i takker.
Appelsinstykkerne og de halve druer blandes med de øvrige ingredienser og salaten anrettes i de halve appelsinskaller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her