Logo

Kernerugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 ½ dl vand
35 g gær
225 g skårne rugkerne
225 g knækkede hvedekerner
75 g sirup
35 g salt
450 g rugmel
225 g hvedemel

Gær udrøres i vand og kernerne tilsættes.
Resten røres i og dejen fyldes i to smurte brødforme.
Hæver mindst 12 timer under et fugtigt viskestykke.
Bager 1 ½ time ved 170°C, tages ud af formene og bager endnu ½ time.
Bør ikke skæres i skiver før næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her