Logo

Pikant tomatsauce Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds flåede tomater (el. 6 friske tomater og lidt vand)

1 lille bakke champignon

1 løg

25 g tørrede abrikoser

50 g rosiner

saft fra 1 appelsin

1 kvist rosmarin

salt og peber

 

Løget snittes groft og brunes i lidt olivenolie.

De groftsnittede champignon tilsættes, og tilsidst moses de flåede tomater let ud i gryden.

Tilsæt de hakkede abrikoser, rosiner, appelsinsaft og rosmarin.

Retten småsimrer en times tid og smages. til med salt og peber.

Serveres med nykogt pasta.

 

Når du koger din pasta så brug en rigelig stor gryde, og kom aldrig olie eller smør i vandet. Istedet skal man svinge den med lidt fedtstof, smør eller olie, når den er kogt færdig og vandet er hældt fra.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her