Logo

Pikant kartoffelsalat med haricots verts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg nye kartofler
250 gram haricots verts
Dressing af:
3 – 4 ansjosfileter
25 gram hasselnødder
½ dl persille
2 spsk olie
ca. 2 spsk vand
1 tsk citronsaft

Kartoflerne skrabes, skylles og koges møre i ca. 15 – 20 minutter. Haricots verts dampes møre i et par minutter.
Kartofler og haricots verts blandes i en skål.
Alle ingredienser til dressingen finthakkes eller kommes i en blender og
blendes groft.
Dressingen vendes med kartofler og haricots verts.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her