Logo

Persillerod med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 persillerødder
1 æg
1 dl rasp
250 g champignoner
2 dl fløde
salt
peber

Rens persillerødderne og skær dem ud i stave på langs.
Kog dem let ca. 8-10 min, hvorefter de tages op med hulske, vendes i pisket æg og dernæst rasp, hvorefter de brunes i smør på en pande.
Champignonerne renses, skives og svitses i det resterende smør på panden.
Fløden tilsættes og der smages til med krydderi.
De stuvede champignon kommer over 30 persillerødderne ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her