Logo

Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Desserten kan forberedes et par doge forinden servering. Blot må den ikke lægges sammen før i sidste sekund.
 
3 lag fillo dej
1 spsk koldpresset raps olie
1 spsk sesamfrø
 
Syltede tropiske frugter:
½ ananas
1 mango
1 papaya
2 spsk honning
150 g rå rørsukker
1 dl æblemost
saft af ½ citron
 
Kokoscreme:
½ l græsk yoghurt
5 spsk kokosmælk
saft af ½ lime
 
Frugter:
Skær frugterne i tynde både, kog dem møre over svag varme med de øvrige ingredienser og stil til afkøling.
 
Creme: Rør yoghurten med kokosmælk og limesaft.
 
Pensl hvert lag fillodej med rapsolie og læg dem ovenpå hinanden.
Drys med sesamfrø og skær fillodejen ud i 16 firkanter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 1800 i ca. 8 minut­ter.
Portionsanret desserten:
Læg skiftevis fillobund, frugt og kokos­creme. Afslut med et lag fillo.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her