Logo

Tomat, basilikum og mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomat, basilikum og mozzarella

350 g små blommetomater

350 g cherrytomater

450 g bøffelmozzarella, i tykke skiver

25 g basilikumblade

1 spsk balsamicoeddike

2 spsk ekstra jomfruolivenolie

salt og friskkværnet sort peber

 

A. Skær halvdelen af blommetomaterne og sherrytomaterne over og lad resten forblive hele.

Kom dem i en stor serverings­skål og tilsæt mozzarella og basilikumblade.

Bland godt.

 

B. Pisk balsamicoeddike, olivenolie og krydderier.

Stænk dres­singen over tomaterne og osten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her