1 kg løg
1 kg gulerødder
0,5 kg pærer
Ahornsirup
Olie til stegning
Hvid balsamico
Grøntsagerne rengøres og skrælles.
Løgene skøres i både,
Gulerødderne skæres i stave ca. 5 cm lange og 0,5 cm tykke.
Kernehuset tages ud af pærene som skæres i grove tern.
Del grønsagerne i to portioner.
Kom først gulerødderne på panden eller i wokken, steg dem i ca. 5 min, tilsæt løg og steg løg og gulerødder til de er næsten færdige (der skal stadig være lidt ’bid’ i gulerødderne) tilsæt pærer og steg videre i 5 min.
Når pærerne er tilsat, smages til med ahornsirup.
Når grønsagerne er stegt helt færdige tilsættes hvid balsamico (lidt af gangen) indtil smagen er som i ønsker, eventuelt kan der også tilsættes salt og peber.