Tomatdressing:
2 dl kogende vand
10 soltørrede tomater (ca. 25 g)
½ rødløg i store tern (ca. 25 g)
½ dl koldt vand
1 tsk balsamico vineddike
½ tsk knuste røde krydderbær i lage
¼ tsk fint salt
200 g fetina
2 liter salat fx egeløv (ca. 125 g)
1 rød peberfrugt i tynde ringe (ca. 100 g)
1 salatløg i tynde ringe (ca. 50 g)
20 sorte oliven
Tilbehør:
Flutes
Tomatdressing:
Hæld kogende vand over tomater og rødløg i en skål.
Lad det trække i 2 min.
Hæld vandet fra. Hak tomater og rødløg fint og kom det i en skål.
Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Skær Fetinaen i ca. ½ cm. tynde skiver og bræk skiverne i mindre stykker.
Anret salat, peberfrugt, løg og oliven lagvis med Fetinaen på et fad. Fordel dressingen over salaten.