En let og grøn pastaret som kan være på bordet indenfor ½ time. Kun du ikke undvære kødet, er retten god til koteletter eller kylling.
100 g grofthakkede markchampignoner
2 tsk olie
1 fed finthakket hvidløg
2 ½ dl fløde 13%
1 ½ dl hønsebouillon
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 spsk citronsaft
½ groftsnittet savoykål (ca. 500 g)
2 rødløg i kvarte (ca. 200 g)
1 spsk olie
125 g markchampignoner i kvarte
½ tsk salt
¼ tsk peber
500 g frisk fettuccine, båndpasta
½ dl hakket, bredbladet persille
½ dl plukkede, friske basilikumblade
Sauter de grofthakkede champignoner i olien i en gryde og tilsæt hvidløg, fløde og bouillon.
Lad saucen koge ind, 10-15 min. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Sauter savoykål og løg i olien på en pande ved jævn varme til det er mørt, ca. 6 min.
Tilsæt de kvarte champignoner og sauter yderligere et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en si.
Bland persille og basilikumblade i saucen.
Vend den afdryppede pasta i saucen og anret med den varme savoykålblanding.
Grønsager pr. person: 250 g