Logo

Fettuccine med savoykål og champignoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fettuccine med savoykål og champignoner

En let og grøn pastaret som kan være på bordet indenfor ½ time. Kun du ikke undvære kødet, er retten god til koteletter eller kylling.


100 g grofthakkede markchampignoner
2 tsk olie
1 fed finthakket hvidløg
2 ½ dl fløde 13%
1 ½ dl hønsebouillon
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 spsk citronsaft
½ groftsnittet savoykål (ca. 500 g)
2 rødløg i kvarte (ca. 200 g)
1 spsk olie
125 g markchampignoner i kvarte
½ tsk salt
¼ tsk peber
500 g frisk fettuccine, båndpasta
½ dl hakket, bredbladet persille
½ dl plukkede, friske basilikumblade


Sauter de grofthakkede champignoner i olien i en gryde og tilsæt hvidløg, fløde og bouillon.
Lad saucen koge ind, 10-15 min. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Sauter savoykål og løg i olien på en pande ved jævn varme til det er mørt, ca. 6 min.

Tilsæt de kvarte champignoner og sauter yderligere et par minutter.

Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i en si.
Bland persille og basilikumblade i saucen.

Vend den afdryppede pasta i saucen og anret med den varme savoykålblanding.
Grønsager pr. person: 250 g

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her