Logo

Pandekager fra Abruzzi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Scripelle
Scripelle må ikke forveksles med italienske crispelle (pandekager eller crepes), idet man bruger vand og hvedemel i stedet for mælk og smør.

3 æg
100 g hvedemel
2 ½ dl vand
½ spsk olivenolie
revet muskatnød
hakket persille

Rør æg og hvedemel sammen, til der ikke er flere klumper, pisk vand og olie i og smag til med muskatnød, lad dejen hvile 30 minutter. Bag tynde pandekager på en slip-let pande. Læg dem efterhånden på en tallerken.
Det er ikke nødvendigt at bruge pandekagerne med det samme, de kan godt holde 2 dage i køleskab, og de kan også fryses ned med bagepapir eller lignende imellem.
De fyldes efter behag.
Drys dem med parmesanost, rul dem sammen og hæld kogende klar suppe over dem. Se opskrift på Brodo italiano.
Eller med Ricotta og spinat, eller brug dem til Timballo.
De kan også bruges som alternativ til lasagneplader.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her