Logo

Cheddar-ostemajsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

5 dl friske majskorn (ca. 3-4 majskolber)
2,5 dl revet Cheddar ost
2,5 dl majsmel
1,2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 ¼ tsk havsalt
3 dl kærnemælk
2 stk æg
3 spsk smeltet smør
1 bundt frisk basilikum

1. Varm ovnen til 200ºC. Smør en 20 cm flad bradepande.
2. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt kærnemælken,hele æg, smeltet smør, majskorn, ost og skåret basilikum.
3. Bages 35-45 minutter til brødet er gyldent.
(Man kan evt. grille majsene i bladene først,så de har en let røget smag og så ellers følge opskriften).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her