Skinke og ostecroissanter er klar på mindre end 10 minutter,
de giver en dejlig morgenmad eller frokost. Honning/sennepsglasuren er klistret
og lækker, og det går så godt med den smeltede ost og den salte skinke. - en
enkel, men lækker Mors dag morgenmad (tip).
Forberedelsestid: 3 min. Tilberedningstid: 7 min. Total tid:
10 min. Portioner: 4 personer
# Ingredienser
4 croissanter
8 skiver skinke af god kvalitet
8 skiver ost fx Leerdammer
2 spsk Dijon sennep
2 spsk honning
1 spsk brun farin
1 tsk valmuefrø
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 190 °C.
Skær croissanterne i halv længde.
Læg en skive ost på bunden af croissanterne, efterfulgt af
to skiver skinke og en anden skive ost.
Læg croissanterne på en bageplade.
Bland sennep, honning og brun farin sammen, og smør oven på
croissanterne.
Drys med valmuefrø, og sæt den i ovnen i 6-7 minutter for at
varme dem igennem.
Server straks.