1 kyllingefilet
1 tsk grov sennep
1 spsk friskpresset citronsaft
½ skivetoastbrød uden skorpe
1 fed knust hvidløg
¼ tsk timian
1 spsk hakket persille
200 g skrællede kartofler
5 fed hvidløg
2 gulerødder
1 tsk olivenolie
salt
peber
¼ lille squash
¼ peberfrugt
Skær de skrælledes kartofler i tern, pil hvidløgene og snit gulerødderne.
Vend grønsagerne i salt, peber og olivenolie og læg dem i et jævnt lag
på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i cirka 30 minutter ved 200ºC.
Brun kyllingefileten hurtigt på en pande.
Bland sennep, citronsaft, knust hvidløg og timian.
Vend kyllingen i krydderiblandingen, derefter i hakket persille og steg
den i ovnen sammen med grønsagerne i cirka 20 minutter.
Skær squash og peberfrugt i små tern og damp dem i letsaltet vand.
Skær kyllingefileten i skiver og anret den med squash- og peber-frugtblandingen.