Logo

Sild à la Maier (stegte)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og bredes ud. Drysses med salt og peber, vendes i hvedemel og dyppes i smeltet smør, vendes i fint rasp og steges i smør. Kartofler skæres i skiver og brunes sammen med fintskåret løg. Drysses med salt og peber. Kartofler og løg lægges på sildene, der dryppes med lidt brun sauce med tomatpure og lidt Worcestersauce. På midten af hver sild lægges en skive citron med lidt karse. Brun sauce serveres a part.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her