Logo

Kylling med ingefær og kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kyllingebryst i tern
ca. 35 g ingefær (35 g = uskrællet ingefær)
1 stort løg
2 fed hvidløg
ca. 230 ml. kokosmælk
Saft fra 1 lime
100 g champignon
salt og peber
½ tsk gurkemeje
 
Steg kyllingetern i en gryde med lidt olie.
Hak løg og hvidløg fint og tilsæt disse i gryden.
Skræl ingefæren og riv den derefter fint.
Tilsæt kokosmælk og limesaft.
Lad retten koge igennem i ca. 10 min. uden låg
Smag til med salt og peber
Skær champignonerne i skiver og lad disse koge med i ca. 10 sekunder.
Tilsæt ½ tsk gurkemeje - ikke så meget for smagens skyld, men mere for farvens skyld.
Retten serveres med ris efter eget ønske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 8.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
29418-04-2014 00:02:10 Pia
Dejlig thai ret med en god kombinationen af surt og sødt

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her