Logo

Flamberede bananer med yoghurt og flødecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bananer
saften fra 1 appelsin
revet skal fra ½ appelsin
1 knivspids revet muskatnød
15 gram smør
2 spsk sukker
2 ½ spsk brun rom
 
Creme af:
1 ½ dl piskefløde
3 dl pære/bananyoghurt
 
Bananerne bages med skræl i ovnen ved 200ºC i ca. 5 min. på hver side. Skrællen skal være sort.
Bananerne skrælles og lægges i et smurt fad.
Appelsinsaft, appelsinskal og muskatnød røres sammen og hældes over.
Smørret fordeles på bananerne og sukkeret drysses over.
Bananerne grilles i ovnen i ca. 5 minutter.
Rommen varmes i en gryde, hældes over bananerne og antændes.
Fløden piskes stiv og vendes med yoghurt.
De friterede bananer serveres med den kolde creme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her