Logo

Zabione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pasteuriserede æggeblommer
60 g rørsukker
4 spsk mandellikør eller cognac
4 appelsinskiver

Pisk æggeblomme, sukker og likør sammen i en skål.
Sæt skålen over vandbad og pisk med en elpisker til cremen er
tyktflydende og skummende.
Sæt skålen over i et koldt vandbad og pisk fortsat til cremen er afkølet.
Kom cremen i høje dessertglas og sæt den i køleskabet.
Pynt hvert glas med en appelsinskive.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her