Logo

Zabaione mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 pasteuriserede æggeblommer
60 gram sukker
3 spsk tør Marsala
3 dl piskefløde
2 modne pærer
 
Æggeblommer og sukker blandes i en rustfri skål. Piskes med et piskeris til
blandingen er hvid og skummende.
Marsala hældes dråbevis i blandingen, som piskes til den er fuldstændig
ensartet.
Skålen sættes over vandbad ved lavt blus.
Der røres indtil massen bliver tyk og blød.
Skålen fjernes fra blusset og køles helt af.
I en anden skål piskes flødeskum, til den er let og luftig.
Flødeskummet vendes forsigtigt i den kolde Zabaione mousse.
Serveres i høje glas med halve pærer.
 
Tips: Zabaione mousse er en af Italiens mest kendte desserter. En
skummende mousse, der er god til friske bær eller frugt efter sæsonen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her