1 spsk olie
350 g babymajs skåret i halve
1 rød peberfrugt i strimler
350 g diagonalt skårne gulerødder
350 g bønnespirer
350 g sukkerærter
2 spsk sesamolie
friskkværnet sort peber
Sauce
3 spsk Maizenamel
3 dl ananassaft
2 spsk sojasauce
1 lille revet ingefær
1 fed knust hvidløg
1 ½ dl grønsagsbouillon
1 spsk honning
5 forårsløg skåret diagonalt
Bland saucen af Maizena, ananas og sojasauce, ingefær, bouillon, honning og løg, kom saucen i en lille kasserolle og bring den i kog.
Skru ned for varmen og småkog saucen i 5 min.
Fjern den fra varmen og stil den til side.
Opvarm wokken over kraftig varme til den ryger, kom olien i og slyng den rundt.
Stir-fry majs, peberfrugt og gulerødder i 4 min.
Tilsæt bønnespirer og mange-tout ærter og stir-fry 2 min., tilsæt sursød sauce, skru ned for varmen og småkog i 2 min.
Smag til med sesamolie og sort peber.
Serveres med brune ris, hvis retten er vegetarisk, ellers til kylling, oksekød, eller fisk.