1 lille blomkål
6 gulerødder
4 babysquash
4 forårsløg
1 stor rød chili
salt og peber
3 spsk smør
et nip safrantråde
1 tsk gurkemeje
½ tsk st. ingefær
½ tsk spidskommen
3 spsk citronsaft
1 lille dåse kokosmælk
2 spsk hakkede korianderblade
Rens grønsagerne og skyl dem.
Skær blomkålen i buketter. Skær gulerødderne igennem på langs.
Skær squashen i kvarte på langs, og skær så begge grønsager i 3 cm lange stykker. Skær forårsløgene i store stykker.
Udkern chilien og skær den i fine strimler.
Bring en smule vand i kog i wokken og tilsæt salt.
Kog blomkålsbuketterne 4 minutter under låg.
Tilsæt gulerødderne og lad dem koge med i 3 minutter.
Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe af.
Smelt smør i wokken.
Svits chili, safrantråde, gurkemeje, ingefær og spidskommen.
Tilsæt blomkål, gulerødder, squash og forårsløg og steg dem 4 minutter under omrøring.
Drys med salt og peber, rør citronsaft og kokosmælk i, lad det koge op og bland korianderbladene i.