Logo

Frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frugt / bær
100 g sukker
1 spsk citronsaft
375 g yoghurt naturel
½ dl piskefløde

Frugt / bær skylles og pureres (eller blendes og sies) og blandes med sukker og citronsaft.
Yoghurt og piskefløde tilsættes.
Blandingen fryses under omrøring på ismaskinen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her