Logo

Salat med agurk og tomat i krydret yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl yoghurt
1 tsk spidskommenfrø, ristes og stødes
½-1 tsk stødt sort peber
1 tsk salt

2-3 tomater, skæres i småstykker
1 middelstort løg, skæres i papirtynde skiver
½ salatagurk, skæres i terninger
1 grøn chili, skæres i tynde ringe
½ tsk tørrede bukkehornsblade (kasuri methi), knuses let med fingrene

Rør yoghurten kraftigt op med spidskommenfrø, salt og peber.
Bland med agurk, tomater og løg.
Pynt med chiliringe og tørrede bukkehornsblade.
Stil salaten til afkøling, indtil den skal serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her