2 mellemstore løg
3 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 spsk oliven- eller solsikkeolie
2 spsk jalapeno fra glas
1 spsk chilipulver
1 dåse hakkede tomater
1 dåse chilibønner
4 dl flydende hønsebouillon
3 spsk hakket frisk koriander
1 tsk salt
2 spsk limesaft
1 pose tortillachips
Rens, pil og hak løgene, hvidløgsfeddene og peberfrugten fint.
Opvarm olien i en wok (stor stegepande med høj kant) og steg løg og
hvidløg 2 min.
Tilsæt peberfrugt, jalapeno (grønsag der ligner chili men er mildere) og
chilipulver og steg 5 min.
Tilsæt tomat med dens væske, chilibønner, bouillon, koriander og salt.
Bring det hele i kog og skru ned, læg låget på og lad det småkoge ca. 10
min.
Rør limesaften i lige før servering.
Suppen serveres med en skål tortillachips.