Du bliver simpelthen nødt til at smage denne mexicanske dejlige
suppe. Den er fuld af saft og kraft.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
2 gulerødder
1 bdt forårsløg
2 stilke blegselleri
20 g smør
1½ liter hønsekødssuppe
1 ds (400 g) flåede tomater
125 g frosne majskorn
2 fed hvidløg
½ tsk chilipulver
salt, hvid peber
300 g kogt hønsekød
50 g saltede jordnødder'
*
1. Rens grønsagerne, skær dem i småstykker og svits dem i
smør i en stor gryde.
Det må ikke brune.
2. Hæld suppe ved og bring det i kog.
Hæld væden fra tomaterne og hak dem fint.
Hæld dem i suppen, der koger i 10 min.
3. Tilsæt de frosne majs samt 2 hele, pillede hvidløgsfed.
Lad det koge i 5 min.
Smag til med chili, salt og peber.
Suppen skal smage ret skarpt.
4. Skær hønsekødet i fine strimler, der varmes i suppen.
5. Server suppen med grofthakkede jordnødder til i en skål,
så hver især kan drysse dem over sin tallerken suppe.
Server brød til.