Logo

Mexicansk suppe med tortilla-chips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mellemstore løg
3 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 spsk oliven- eller solsikkeolie
2 spsk jalapeno fra glas
1 spsk chilipulver
1 dåse hakkede tomater
1 dåse chilibønner
4 dl flydende hønsebouillon
3 spsk hakket frisk koriander
1 tsk salt
2 spsk limesaft  
1 pose tortillachips
 
Rens, pil og hak løgene, hvidløgsfeddene og peberfrugten fint.
Opvarm olien i en wok (stor stegepande med høj kant) og steg løg og
hvidløg 2 min.
Tilsæt peberfrugt, jalapeno (grønsag der ligner chili men er mildere) og
chilipulver og steg 5 min.
Tilsæt tomat med dens væske, chilibønner, bouillon, koriander og salt.
Bring det hele i kog og skru ned, læg låget på og lad det småkoge ca. 10
min.
Rør limesaften i lige før servering.
Suppen serveres med en skål tortillachips.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her