Logo

Orangestænger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store fine appelsiner.

Sukkerlage:
3 dl vand
300 g sukker
150-200 g overtræksehokolade
1 tsk smør

Appelsinerne vaskes, og de skrælles ganske almindeligt, hvorefter det meste af det hvide fjernes, og selve skallen skæres ud i tynde, fine strimler.
Sukkerlagen koges af vand og sukker, heri kommes strimlerne, og de skal småkoge længe og sagte, til de er klare.
Tages derefter op på et fad og stilles koldt, så lagen kan løbe fra.
Er strimlerne lidt fugtige, må de lægges på køkkenpapir, de må

ikke være for fugtige.
Chokoladen smeltes med smørret over vandbad, pas på, vandet ikke bliver for varmt, og heri kommes appelsinskallerne med to gafler, tages op og drypper af på bagepapir, afsvales, og er lige til at fjerne og opbevare i en dåse eller æske med tæt låg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan klarer Trump sig?
Effektiv reklame - klik her